Assassin’s Creed: како Мајкл стана Калум Линч?

Assassin’s Creed: како Мајкл стана Калум Линч?

По објавата на првиот тизер за Assassin’s Creed, пристигна и првото официјално продукциско видео.

А во него режисерот Џастин Курзел како и самиот Мајкл Фасбендер, кој ќе ја толкува улогата на Калум Линч, зборуваат за историјата на ликовите, дејствието на филмот и процесот на снимањето.

assassins-creed3

Во продукциското видео можеме да ги видиме каскадерските подвизи, повеќе сцени кои не ги видовме во трејлерот, но и дополнителни информации за тоа што можеме да очекуваме од филмот по премиерата на 21-ви декември.

Погледнете.

Објавено од admin .f24 на 15 June 2016, 08:56