Да! Даниел моментално изгледа вака

Да! Даниел моментално изгледа вака

Даниел Крег очигледно ја остави зад себе улогата на Џејмс Бонд и се префрли на нови проекти. Еден од тие е Logan Lucky, крими комедијата во режија на Стивен Содерберг во која тој ја толкува една од главните улоги.

daniel

Англискиот актер веќе беше забележан со поинаков имиџ на сетот наво Атланта, а покрсј него присутни беа и колегите Адам Драјвер (кој ќе го глуми братот на ликот на Даниел), но и Ченинг Тејтум.

Адам и Даниел можеше да се забележат како во костими ги снимаат сцените од крими комедијата, во која ќе ги видиме и Рајли Кио, Кетрин Хејгл, Хилари Свенк, Џек Квејд, Кетрин Ветерсон и Сет Мекфарланд. Филмот ќе ни ја раскаже приказната за двајца браќа (Крег и Драјвер) кои ќе организираат грабеж за време на NASCAR трка.

daniel4

Точната дата на премиерата на Logan Lucky не е позната, но се претпоставува дека ќе се случи следната година.

Погледнете ги фотографиите од сетот во Атланта.

daniel2

daniel5

daniel6

Објавено од admin .f24 на 1 September 2016, 09:51