Џејсон Стетхам во трејлерот за Hummingbird

Џејсон Стетхам во трејлерот за Hummingbird

“They say you’re a hard man. It’s a hard city.” По разочарувачкиот Parker, овој трејлер за Hummingbird би требало повторно да ги возбуди фановите на актерот Џејсон Стетхам. Тој го толкува ликот на Џои Џонс, бивш припадник на специјалните сили, кој е во бегство од воен суд. Во меѓувреме, ја губи и љубовта на неговиот живот и се поврзува со криминалното подземје на Лондон. Меѓутоа, ненадејно тој добива шанса да преземе идентитет на друг човек и да се спаси од незавидната положба. Погледнете го трејлерот, кој ни најавува мрачен и насилен трилер:

Покрај Стетхам, во главните улоги се појавуваат Агата Бужек, Бенедикт Вонг, Кристијан Басингтон и Иан Прајс. Режисер на филмот е Стивен Кнајт, кој го напиша одличниот Eastern Promises. Hummingbird ќе се појави во кино салите на 17-ти мај.

Објавено од admin на 23 March 2013, 10:24