Фантастичен тизер за продолжението на хитот The Raid

Фантастичен тизер за продолжението на хитот The Raid

Поради огромниот интерес од фановите, неколку часа порано, Merantau Films го објави првиот тизер за продолжението на The Raid, индонезиски филм кој се појави во 2011 година и веднаш доби култен статус меѓу фановите на класичните акциони филмови.

На многу листи овој филм е споменуван како најдобар акционен филм во последните десет години, па така, доколку сте љубител на класичните акциони филмови, а не сте го погледнале, морате да го направите ова што побргу.

Во однос на приказнатата, единствено е познато дека таа започнува два часа по оригиналот и од тизерот може да видиме дека херојот од првиот дел, Рама, е во затвор.

Во главните улоги се појавуваат Ико Уваис, Рајден Интегра. Џули Естел и Алекс Абад. Режијата и сценариото се повторно на Гарет Еванс.

The Raid 2: Berandal ќе се појави во кино салите на почетокот на 2014 година.

Објавено од admin на 6 November 2013, 14:50