Каскадерските лудории на Том Круз „објаснети“

Каскадерските лудории на Том Круз „објаснети“

Том Круз е добро познат на фановите, но и на генералната филмска публика по ризиците и каскадерските подвизи кои ги има во своите филмови.

the-mummy-movie-image-annabelle-wallis-tom-cruise-600x272

Тој инсистира самиот да учествува во опасните сцени без употреба на каскадер, а следниот месец ќе ни прикаже нова серија на каскадерски подвизи во најновото дело The Mummy.

Како дел од промотивниот материјал пред премиерата, тимот зад самиот филм подготви продукциско видео во кое тој заедно со колегите актери, каскадерски координатори и продуценти зборуваат за посветеноста, издржливоста и професионалноста на Круз при снимањето на тие опасни сцени.

the-mummy-movie-image-cruise-wallis-600x284

А какви се сцени ќе имате можност да погледнете во The Mummy следниот месец? Премиерата е закажана за 9-ти јуни, а ова се лудите подвизи на Том Круз:

Објавено од admin на 10 May 2017, 09:27