Крис Прат е новиот Индијана Џонс?

Крис Прат е новиот Индијана Џонс?

Откако се прослави како Стар-Лорд во забавниот Guardians of the Galaxy минатата година и ќе има уште една запаметена улога во претстојниот Jurassic World, Крис Прат ќе се соочи со уште еден голем актерски предизвик. Сајтот Deadline ја објави веста дека актерот е фаворит да го наследи Харисон Форд како новиот Индијана Џонс на Дизни. Студиото го купи Лукасфилм во 2013 година, и покрај неизбежните нови Star Wars филмови, беше јасно дека ке следува и “reboot” на Инди.

Проектот е сеуште во рана фаза, па така нема никакви детали за приказната. Харисон Форд нема да се појави во новата верзија, која нема да биде поврзана со првите четири филмови – веројатно најдобрата опција. Да се почне со нова, свежа и оригинална приказна.

Објавено од admin на 28 January 2015, 10:11