Милениумскиот фалкон е во Bелика Британија

Милениумскиот фалкон е во Bелика Британија

Режисерот на Star Wars: Episode VIII, Ријан Џонсон, потврди дека продукцијата на филмот е на половина од предвидената агенда, а тој и остатокот од екипата моментално се наоѓаат во В. Британија.

Од таму пристигнаа и фотографиите од Милениумскиот фалкон, вселенскиот брод на Хан Соло и Чубака. Според фотографиите кои беа објавени во англиските весници може да се погледне Фалконот како е во фаза на изработка и тоа на отворениот сет на Pinewood филмското студио.

star-wars-the-force-awakens-slice1

Харисон Форд нема да има свое појавување во улогата на Хан Соло, но затоа во Episode VIII, покрај стандардните актери од The Force Awakens, ќе ги видиме и Лора Дерн и Бенисио дел Торо.

Режисер е Ријан Џонсон, а ова се фотките од Милениумскиот Фалкон:

falcon

falcon2

falcon3

falcon4

falcon6

falcon7

falcon9

falcon10

falcon87

Објавено од admin .f24 на 3 May 2016, 07:52