Моментот кога Џејмс стана Professor X

Моментот кога Џејмс стана Professor X

Џејмс Мекавој овој месец ќе се „врати“ на добро познатата улога, таа на Чарлс Ексавиер или Professor X во X-Men: Apocalypse.

Шкотскиот актер интензивно се подготвуваше за улогата, а дел од самата подготовка бараше тој да остане без косата. Па затоа да го долови препознатливиот имиџ на Professor X тој мораше да ја избричи главата, чин кој беше „овековечен“ на камера не само за потребите на продукциското видео, туку и од страна на неговиот претходник.

james

Патрик Стјуарт (покрај колегата Мајкл Фасбендер) исто така беше сведок на тој момент откако преку телефонот на режисерот Брајан Сингер во увиде шишањето на Џејмс. Како изгледаше моментот кога Џејмс Мекавој се претвори во Professor X?

Погледнете.

Објавено од admin .f24 на 12 May 2016, 09:53