Нов трејлер за филмот GRAVITY: “I’ve Got You”

Нов трејлер за филмот GRAVITY: “I’ve Got You”

“I’ve Got You” преставува трет трејлер за филмот GRAVITY кој  Warner Bros го објавува по преставувањето на трејлерите Detached  и Drifting. Режисерот со целата оваа серија на трејлери покажа на јавноста дека одредени исечоци можат да бидат многу моќни. Сите три трејлери го покажуваат нередот кој се случува окога вселенскиот брод Хјустон ќе биде погоден од метеорски дожд. Звукот во овие трејлери е одличен но во вселената не постои звук?! Во очекување да видиме дали сепак ќе го задржат звукот во финалната продукција. Главни улоги се Sandra Bullock и George Clooney.  Премиерата е закажана за 4 октомври.

Погледнете го трејлерот

Објавено од admin на 26 July 2013, 11:44