Новиот и можеби најдобар трејлер за оскар вредниот трилер Sicario

Новиот и можеби најдобар трејлер за оскар вредниот трилер Sicario

Воениот трилер на режисерот Денис Виленвју (Prisoners, Enemy, Incendies), со Емили Блант и Бенисио Дел Торо во главните улоги го добива својот нов трејлер и според тоа што можеме да го видиме досега најдобрата најава за филм кој може да биде трилерот на годината и оскар за феноменалната Емили.

Добро и прецизно скоцкан, овој трејлер врши добар вовед на карактерите и креира тензичност, а со тоа и огромно нетрпение и исчекување на премиерата која е закажана за 18-ти септември.

Пред официјално да започне со премиера низ кино салите, филмот првенствено ќе се прикаже на филмскиот фестивал во Торонто.

Објавено од Мартин Чалакоски на 13 August 2015, 19:51