Почнува втората рунда од Бонд битката!

Почнува втората рунда од Бонд битката!

Пред неколку дена ви го објаснивме процесот на кој ќе се гласа за вашите омилени Бонд филмови, а сега е време за втората фаза од предизвикот – гласање за Бонд филмовите што ја „преживеаја“ битката со помош на вашите гласови.

pixel.mk-pochnuva-vtorata-runda-od-bond-bitkata-33832

Во втората рунда од Бонд битката треба да гласате за вашиот омилен Бонд филм и со тоа станувате потенцијален добитник на две карти за премиерата на „Спектра“. За целосно филмско доживување, и грицките ќе бидат гратис. Сè што треба да направите е да го впишете вашето име и мејл во означените полиња, а ние ќе избереме тројца среќни добитници кои ги чека незаборавно „бондовско“ искуство во Cineplexx. Одберете го вашиот Бонд фаворит од постерите и чекајте до 4-ти ноември да видите дали сте еден од тројцата добитници.

Може да гласате тука.

Објавено од admin на 30 October 2015, 12:11