Прологот на Alien: Covenant е тука

Прологот на Alien: Covenant е тука

СФ хоророт на режисерот Ридли Скот пристигнува во кино салите во мај, а 20th Century Fox како дел од промотивната маркетинг кампања објави најново видео насловено „The Last Supper“.

alien-covenant-michael-fassbender-600x337

Замислено како пролог на Alien: Covenant, видеото ни го прикажува екипажот на вселенскиот борд Covenant, без да ни даде никакви спојлери. Alien франшизата за прв пат во Covenant ќе прикаже и ликови од LGBT заедницата, а во главните улоги ќе ги видиме одличните Мајкл Фасбендер, Кетрин Ватерсон, Демијан Башир, Били Крудуп, Дени Мекбрајд, Кармен Ејого и Џејмс Франко.

katherine-waterston-alien-covenant-600x338

Џон Логан се погрижи за сценариото на Alien: Covenant, а Ридли Скот повторно застана зад камерата. Премеирата е закажана за 19-ти мај, а ова е пролог видеото насловено Last Supper.

michael-fassbender-alien-covenant-600x337

Објавено од admin на 24 February 2017, 08:35