Прв поглед на новите ликови од Jumanji 2

Прв поглед на новите ликови од Jumanji 2

Најавата за продолжението на култната авантура Jumanji не ги воодушеви фановите на оригиналот, но филмот во режија на Џејк Каздан започна со снимање.

По повод првиот ден на продукција, актерот и комичар Кевин Харт сподели фотографија од 4-те ликови (вклучувајќи го и неговиот) како облечени во костимите се на сетот на Jumanji 2.

jumanji

Од фотографијата покрај Кевин Харт може да се забележат и Двејн Џонсон, Карен Гилијан и Џек Блек, а покрај четворицата за сега е потврдено присуството и на Ник Џонас во филмот.

jumanji_out

Премиерата на Jumanji 2 е закажана за 28-ми јули, следната година, а како изгледаат 4-та актери на првиот ден на снимање?

Погледнете.

jumanji2

Објавено од admin .f24 на 21 September 2016, 07:58