Првите реакции за Edge of Tomorrow се позитивни

Првите реакции за Edge of Tomorrow се позитивни

Edge of Tomorrow, најновиот научно фантастичен воен трилер со Том Круз и Емили Блант во главните улоги ќе се појави во кино салите на 6-ти јуни. Филмот има буџет од 175 милиони долари и претставува ризичен проект за Warner Brothers. Студиото го прикажа филмот на неколку критичари и првите оценки се многу позитивни:

Масивен блокбастер кој има срце, хумор, кул моменти и одлични акциони сцени – Film School Rejects

Импресивен, чуден, допадлив и емотивен филм – The Playlist

Паметно осмислен и одлично реализиран научно фантастичен трилер – Variety

Edge of Tomorrow е фантастичен (4.5/5) – Cinema Blend

Еден од првите големи пријатни филмски изненадувања на летото (9/10) – Coming Soon

Edge of Tomorrow е најдобриот филм на Даг Лиман, по The Bourne Identity. Одамна Том Круз не бил толку забавен – Twitch Film

Објавено од admin на 24 May 2014, 10:57