Ryan Gosling и Zac Efron на кастинг за Star Wars Episode VII

Ryan Gosling и Zac Efron на кастинг за Star Wars Episode VII

Од објавата за снимањето на филмот прочитавме многу гласини за тоа кој ќе глуми во Star Wars Episode VII.  Денеска е појави уште една таква. Според изворот –Latino-Review Disney и J.J. Abrams се во преговори со Ryan Gosling и Zac Efron за улоги во блокбастерот за 2015 година. Во објавата не е прецизирано за која улога кој од актерите би ја играл.

Објавено од admin на 26 July 2013, 07:30