Сите Бонд гаџети на едно место

Сите Бонд гаџети на едно место

Со премиерата на Spectre зад нас, последното продолжение од приказната за Џејмс Бонд кое сеуште ги полни кино салите и начинот на кој безмалку не врати во минатото и агентот кој што пред ерата на Даниел Крег добро го познававме, шармантниот, забавен и полн со трикови специјален агент со дозвола за убивање, време е да се потсетиме на направите што му беа од помош ве секоја безизлезна ситуација.

article-1260538-08F7F248000005DC-112_634x366

По тоа што го демонстрираше Spectre, тие и тоа како ќе имаат значајна улога во филмовите кои во иднина ни следат.

Со одлична супер монтажа и над 200 оружја, технолошки откритија и итри направи, во прилог видеото кое во хронолошки редослед ги прикажува сите гаџети на Бонд од сите филмови вклучувајки ги и оние од Spectre:

Објавено од Мартин Чалакоски на 23 November 2015, 09:27