И „Слај“ ќе го видиме во Guardians of the Galaxy Vol. 2?

И „Слај“ ќе го видиме во Guardians of the Galaxy Vol. 2?

И покрај тоа што принципиелната фотографија на Guardians of the Galaxy Vol. 2 беше комплетирана и продукцијата заврши, режисерот Џемс Ган потврди и дека Силвестер Сталоне е дел во актерската екипа од продолжението на Guardians of the Galaxy.

Sylvester-Stallone

Според изјавите на Ган за Screen Rant неговата улога во филмот ќе биде мала, но екстремно важна за сижето на филмот. Неговиот лик ќе биде инволвиран во пресврт во самото дејствие, а не е исклучено тој да биде еден од минорните, но клучни ликови.

sylvester2

Покрај стандардната екипа која ја видовме во Guardians of the Galaxy, хитот на Marvel од 2014-та година (Зои Салдана, Вин Дизел, Крис Прат, Бредли Купер и Дејв Баутиста), како нови актери во екипата беа додадени и Курт Расел, Елизабет Дебицки, Пом Клементиеф…

Премиератае закажана за 5-ти мај, следната година.

guardians_out

Објавено од admin .f24 на 26 July 2016, 08:16