Twitter реакции од тие кои го гледаа Deadpool (без спојлери)

Twitter реакции од тие кои го гледаа Deadpool (без спојлери)

Deadpool, долго очекуваниот блокбастер на Marvel, треба да ја доживее својата примера во кино-салите следниот месец, поточно на 12-ти февруари, но мал дел од фановите вчера имаа можност да го погледнат пред премиерата.

Marvel и 20th Century Fox приредија изненадувачка проекција на филмот во Лос Анџелес и Њујорк, а целата екипа предводена од главната ѕвезда, Рајан Рејнолдс беше присутна на проекцијата во Лос Анџелес.

deadpool

Кои беа впечатоците на публиката која имаше можност да го погледне Deadpool, на помалку од 1 месец пред премиерата?

Погледнете во нивните Twitter постови.

twitter

twitter2

twitter3

twitter4

twitter5

twitter6

twitter7

twitter8

Објавено од admin .f24 на 20 January 2016, 10:07