Бетмен, Супермен, Хан Соло и Гандалф во трејлерот за The Lego Movie

Бетмен, Супермен, Хан Соло и Гандалф во трејлерот за The Lego Movie

Warner Brothers го објави првиот трејлер за The Lego Movie, нивното ново анимирано остварување во кое ќе ги видиме заедно Бетмен, Супермен, Хан Соло, Гандалф, Нинџа Желките, Чудесната Жена, Зелениот Фенер и Абрахам Линколн кој има ракетно столче.

Приказната го прати Емет, обична LEGO минифигура, и неговото епско патување за сопре лош тиран, за кое е безнадежно неспремен.

Гласовите ги позајмуваат Лијам Нисон, Морган Фримен, Елизабет Бенкс, Крис Прат и Алисон Бри. Режисери се Фил Лорд и Кристофер Милер (Cloudy with a Change of Meatballs).

The Lego Movie ќе се појави во кино салите на 7-ми февруари, следната година.

Објавено од admin на 1 November 2013, 08:35