The Emoji Movie тизер

The Emoji Movie тизер

Sony Pictures Animation по минатогодишните филмови Hotel Transylvania 2 и Goosebumps го подготви следниот проект The Emoji Movie.

emoji-movie-600x251

The Emoji Movie во режија на Тони Леондис ќе се фокусира на Џин (Ти Џеј МИлер) аутсајдер емоџи кое може да прикажува најразлични видови на емоции. Покрај Милер, останатите гласови во The Emoji Movie ќе ги „позајмат“ Џејмс Корден, Илана Глејзер, Стивен Рајт, а сега е објавен и првиот тизер.

Премиерата на The Emoji Movie е закажана за 4-ти, август следната година, а ова е првиот тизер:

Објавено од admin на 21 December 2016, 09:26