Интернационален трејлер за анимираниот Tarzan

Интернационален трејлер за анимираниот Tarzan

Constantin Films го објави новиот трејлер за нивната анимирана 3Д авантура Tarzan. Во последната адаптација за познатиот јунак од новелите на Едгар Рајс Бароу, Тарзан и Џејн мора да се соочат со тим на платеници испратени од злобниот извршен директор на Greystoke Industries, човекот кој ја презема оваа компанија по смртта на родителите на Тарзан.

Гласовите ги позајмуваат Килан Латз, Џејми Реј Њуман, Брајан Хаски, Спенсер Лок и Ед Осмонд. Режијата е на Реинхард Клос, додека сценариото го напишаа Џесика Постиго и Јони Бренер.

Tarzan ќе се појави во кино салите на почетокот на следната година.

Објавено од admin на 20 October 2013, 14:29