Се што не беше во ред со Tarzan во помалку од 14 минути

Се што не беше во ред со Tarzan во помалку од 14 минути

The Legend of Tarzan, најновата адаптација на култниот лик ќе ја има својата кино премиера оваа недела, а во насловната улога ќе имаме можност да го видиме шведскиот актер Александар Сакрсгард.

Но, за момент да се навратиме на уште една одлична Tarzan филмска адаптација. Секако мислиме на анимираниот филм на Disney од 199-та година.

TARZAN, Jane, Tarzan, 1999

Филмот на режисерите Кевин Лима и Крис Бак го имаше Тони Гудвин во улогата на Тарзан (поточно гласот на Гудвин), а во останатите улоги имавме можност да ги слушнеме Мини Драјвер, Глен Клоуз и Роузи О’Донел.

Tarzan освои Оскар за најдобра музичка нумера наменета за филм, “You’ll Be In My Heart” која ја испеа Фил Колинс, но кои се сите нешта кои неа беа во ред со филмот?

CinemaSins ги сублимираше во едно видео.

Објавено од admin .f24 на 7 July 2016, 08:31