Тизер за анимираниот Planes: Fire & Rescue

Тизер за анимираниот Planes: Fire & Rescue

Денеска го имаме првиот тизер за Planes: Fire & Rescue, новото анимирано остварување на Disney, кое е продолжение на хитот од оваа година, Planes.

http://youtu.be/lT8D605T8eA

Во продолжението Дасти го напушта светот на авионските трки и се приклучува на храбрите авиони-пожарникари.

Гласовите ги позајмуваат Дејн Кук, Џули Бовен, Стејси Кич и Бред Герет. Planes: Fire & Rescue ќе се појави во кино салите на 18-ти јули, следната година.

Објавено од admin на 29 October 2013, 12:31