Првите фотки од сетот на Han Solo Star Wars филмот се тука

Првите фотки од сетот на Han Solo Star Wars филмот се тука

Неименуваниот Han Solo Star Wars филм веќе започна да се снима во Англија, а од таму пристигнаа и првите фотографии.

Филмот во режија на Фил Лорд и Кристофер Милер започна со продукција во Пајнвуд, филмското студио, а веќе благодарение на папараци фотографите можеме да го погледнеме не само имиџот на актерот Алден Ејренрих во улогата на младиот Хан Соло, туку и неговите возила.

han-solo-cast-photo-700x300

Во останатите улоги ќе се појават и Вуди Харлисон, Доналд Гловер, Тенди Њутон, Емилија Клар, Мајкл К Вилијамс, а Џон и Лоренс Каздан ќе се погрижат за сценариото. Премиерата е закажана за 25-ти мај следната година, а ова се првите фотки од сетот.

alden2

alden3

alden

alden5

alden6

Објавено од admin на 25 May 2017, 07:31