Понеделник (19.02.2018)
Вторник (20.02.2018)
Среда (21.02.2018)
Четврток (15.02.2018)
Петок (16.02.2018)
Сабота (17.02.2018)
Недела (18.02.2018)
Репертоар на Cineplexx за Понеделник
Братство на крадци Дигитал 2D
23:00
50 нијанси Ослободени 2Д
16:1517:3018:1519:3020:1521:3022:15
Лавиринт: Лек за Смртта 3Д
20:45
Малиот Голем Живот
19:45
Сите Пари на светот
20:30
Лавиринт: Лек за Смртта 2Д
17:45
Малиот брод спасител Дигитал 2D СИНХ.
15:0016:3018:00
Џуманџи 3Д
19:15
Џуманџи 2Д
17:00
Црниот пантер Дигитал 3D
17:1520:0021:4522:45
Црниот пантер Дигитал 2D
16:0018:3021:00
Џуџињата го возвраќаат ударот 3Д
15:15
Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида 3Д
15:40
Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида 2Д
16:5018:40
12 Храбри 2Д
18:5021:1522:30
Берлински Синдром
16:40
Братство на крадци Дигитал 2D
23:00
50 нијанси Ослободени 2Д
16:1517:3018:0018:1519:3020:1521:3022:15
Лавиринт: Лек за Смртта 3Д
20:45
Малиот Голем Живот
19:45
Сите Пари на светот
20:30
Лавиринт: Лек за Смртта 2Д
17:45
Малиот брод спасител Дигитал 2D СИНХ.
15:0016:3018:00
Џуманџи 3Д
19:15
Џуманџи 2Д
17:00
Црниот пантер Дигитал 3D
17:1520:0021:4522:45
Црниот пантер Дигитал 2D
16:0018:3021:00
Џуџињата го возвраќаат ударот 3Д
15:20
Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида 3Д
15:40
Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида 2Д
16:5018:40
12 Храбри 2Д
18:5021:1522:30
Берлински Синдром
16:40
Братство на крадци Дигитал 2D
18:4521:30
50 нијанси Ослободени 2Д
16:1517:3018:0018:1519:0019:3020:1521:3022:15
Лавиринт: Лек за Смртта 3Д
20:45
Малиот Голем Живот
19:45
Сите Пари на светот
20:30
Лавиринт: Лек за Смртта 2Д
17:45
Малиот брод спасител Дигитал 2D СИНХ.
15:0016:3018:00
Џуманџи 3Д
19:15
Џуманџи 2Д
17:00
Црниот пантер Дигитал 3D
17:1520:0021:4522:45
Црниот пантер Дигитал 2D
16:0018:3021:00
Џуџињата го возвраќаат ударот 3Д
15:20
Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида 3Д
15:40
Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида 2Д
16:5018:40
12 Храбри 2Д
18:5021:1522:30
Берлински Синдром
16:40
Братство на крадци Дигитал 2D
23:00
50 нијанси Ослободени 2Д
16:1517:3018:0018:1519:0019:3020:1521:3022:15
Лавиринт: Лек за Смртта 3Д
20:45
Малиот Голем Живот
19:45
Сите Пари на светот
20:30
Лавиринт: Лек за Смртта 2Д
17:45
Малиот брод спасител Дигитал 2D СИНХ.
15:0016:3018:00
Џуманџи 3Д
19:15
Џуманџи 2Д
17:00
Црниот пантер Дигитал 3D
17:1520:0021:4522:45
Црниот пантер Дигитал 2D
16:0018:3021:00
Џуџињата го возвраќаат ударот 3Д
15:20
Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида 3Д
15:40
Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида 2Д
16:5018:40
12 Храбри 2Д
18:5021:1522:30
Берлински Синдром
16:40
Братство на крадци Дигитал 2D
23:00
50 нијанси Ослободени 2Д
16:1517:3018:0018:1519:0019:3020:1521:3022:15
Лавиринт: Лек за Смртта 3Д
20:45
Малиот Голем Живот
19:45
Сите Пари на светот
20:30
Лавиринт: Лек за Смртта 2Д
17:45
Малиот брод спасител Дигитал 2D СИНХ.
15:0016:3018:00
Џуманџи 3Д
19:15
Џуманџи 2Д
17:00
Црниот пантер Дигитал 3D
17:1520:0021:4522:45
Црниот пантер Дигитал 2D
16:0018:3021:00
Џуџињата го возвраќаат ударот 3Д
15:20
Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида 3Д
15:40
Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида 2Д
16:5018:40
12 Храбри 2Д
18:5021:1522:30
Берлински Синдром
16:40
Братство на крадци Дигитал 2D
23:00
50 нијанси Ослободени 2Д
16:1517:3018:0018:1519:0019:3020:1522:15
Лавиринт: Лек за Смртта 3Д
20:45
Малиот Голем Живот
19:45
Сите Пари на светот
20:30
Лавиринт: Лек за Смртта 2Д
17:5022:20
Малиот брод спасител Дигитал 2D СИНХ.
11:0013:0015:0016:3018:00
Фердинанд 3Д
12:2014:20
Џуманџи 3Д
19:15
Џуманџи 2Д
17:00
Црниот пантер Дигитал 3D
17:1520:0021:4522:45
Црниот пантер Дигитал 2D
16:0018:3021:00
Џуџињата го возвраќаат ударот 3Д
11:2013:2015:20
Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида 3Д
11:4013:4015:40
Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида 2Д
12:4014:4016:5018:40
12 Храбри 2Д
18:5021:1522:30
Берлински Синдром
16:40
Братство на крадци Дигитал 2D
23:00
50 нијанси Ослободени 2Д
16:1517:3018:0018:1519:0019:3020:1521:3022:15
Лавиринт: Лек за Смртта 3Д
20:45
Малиот Голем Живот
19:45
Сите Пари на светот
20:30
Лавиринт: Лек за Смртта 2Д
17:50
Малиот брод спасител Дигитал 2D СИНХ.
11:0013:0015:0016:3018:00
Фердинанд 3Д
12:2014:20
Џуманџи 3Д
19:15
Џуманџи 2Д
17:00
Црниот пантер Дигитал 3D
17:1520:0021:4522:45
Црниот пантер Дигитал 2D
16:0018:3021:00
Џуџињата го возвраќаат ударот 3Д
11:2013:2015:20
Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида 3Д
11:4013:4015:40
Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида 2Д
12:4014:4016:5018:40
12 Храбри 2Д
18:5021:1522:30
Берлински Синдром
16:40