25 години пред Me Before You: Џулија и Кембел беа дел од Dying Young

25 години пред Me Before You: Џулија и Кембел беа дел од Dying Young

Ова лето Емилија Кларк ќе ја видиме во романтичната драма Me Before You.

me-before-you

Филмската адаптација на истоимената книга од Џо Џо Мојс во која Емилија ќе портретира негувателка на богатиот Вилијам Тејнор (Сем Клејфлин), но тоа беше премисата на еден друг филм од историјата.

dying2

Dying Young, романтичната драма во режија на Џоел Шумахер ја раскажа приказната за Хилари, девојка која ќе биде најмена да биде негувателка на младиот и богат Виктор (Кембел Скот) додека тој се бори со леукемијата.

dying

Покрај Џулија и Кембел во филмот на Џоел од 1991-ва година ги видовме Винсент Д’Онофрио, Колин Девхурст (мајката на Кембел Скот) и оскаровката Елен Бернстин.

Погледнете.

Објавено од admin .f24 на 5 April 2016, 08:23