An Open Secret: вистината за сексуалната злоупотреба на децата во Холивуд

An Open Secret: вистината за сексуалната злоупотреба на децата во Холивуд

Првиот трејлер за најновиот филмски проект на режисеката и Оскаровка Ејми Берг, насловен An Open Secret е официјално објавен, и тој е застрашувачки како што и беше најавуван и пред да се сними.

Документарниот филм на Берг, ја истражуваше сторијата која е „отворена тајна“ во Холивуд, „Меката“ на филмската уметност. Сексуалната злоупотреба на децата-актери во Холивуд од страна на директорите на филмските студија, агентите, публицистите и сите кои ги водат кариерите на потенцијалните идни ѕвезди на Холивуд.

open_secret

Како интервјуирани во An Open Secret се повеќе екс детски ѕвезди актери како Кори Фелдман, Тод Бриџис, Џои Колман, Марк Рајан, а филмот ќе се осврне и на обвинувањата на Мајкл Иган, човекот кој јавно го обвини режисерот Брајан Сингер за педофилија.

Документарецот ќе биде прикажан на Филмскиот фестивал во Кан, а од следниот месец ќе биде прикажан во лимитиран број на кино сали во САД.

Но, за сега погледнете го првиот трејлер за An Open Secret.

Објавено од admin .f24 на 8 May 2015, 08:54