Fifty Shades Darker почна со снимање: погледнете ги Кристијан и Анастасија

Fifty Shades Darker почна со снимање: погледнете ги Кристијан и Анастасија

50 Shades of Grey можеби ги „собра“ златните малини на минатонеделното доделување на наградите за најужасни филмови, но тоа не беше пречка да започне продукцијата на продолжението, Fifty Shades Darker.

shades6

Fifty Shades Darker е филмската адаптација на втората од еротските книги на И. Л. Џејмс, а во самиот филм повторно во главните улоги на Анастасија Стил и Кристијан Греј ќе ги видиме Дакота Џонсон и Џејми Дорнан. Двајцата веќе беа забележани на отворениот сет во дождливиот Ванкувер како водени од режисерот Џејмс Фоли ги снимаат најновите сцени.

Покрај Џејми и Дакота, во Fifty Shades Darker повторно ќе ги видиме и Лук Грајмс, Елоиз Мамфорд, Макс Мартини, Рита Ора, а за прв пат и Бела Хоуторн, но и Оскаровката Ким Бесинџер како Елена Линколн, постарата жена која го вовела Кристијан во S&M сексот.

shades7

Премиерата ќе можеме да ја очекуваме на 10-ти февруари следната година, а до тогаш погледнете го почетокот на снимањето.

shades

shades2

shades4

shades5

shades8

Објавено од admin .f24 на 3 March 2016, 08:56