Новите фотки од Beauty and the Beast ни ги донесе EW

Новите фотки од Beauty and the Beast ни ги донесе EW

Entertainment Weekly го посвети ноемврискиот број на магазинот на Beauty and the Beast „live action“ адаптацијата на истоимениот анимиран филм од 80-те.

Најновата верзија на Beauty and the Beast, во режија на Стивен Фреарс пристигнува во кино салите следната година, но промотивниот серијал на фотографии од самото филмско дело продолжува и сега.

beauty2

Па затоа покрај фотката на насловната страна на магазинот, во самиот едиторијал беа посветени уште 10 фотографии од самиот филм. На нив може да се погледнат Ема Вотсон во улогата на Бел (во обична облека и во балски фустан), ѕверот (Ден Стивенс) Гастон (Лук Еванс) но и опстанатите анимирани ликови.

Disney ја подготвува премиерата на Beauty and the Beast за 17-ти март следната година, а ова се најновите фотки од самиот филм.

Beauty and the Beast

BEAUTY AND THE BEAST

BEAUTY AND THE BEAST

Beauty and the Beast

BEAUTY AND THE BEAST

BEAUTY AND THE BEAST

BEAUTY AND THE BEAST

BEAUTY AND THE BEAST

 

 

 

 

Објавено од admin на 4 November 2016, 07:30