Me Before You  продолжен трејлер: романтичната драма која треба да ве расплаче

Me Before You продолжен трејлер: романтичната драма која треба да ве расплаче

По тизер трејлерот, Warner Bros го објави и првиот официјален трејлер за романтичната драма на режисерката Теа Шерок, Me Before You.

Филмот е адаптација на истоимената книга од Џо Џо Мојс (самата писателка го напиша и сценариото), а во него Емилија Кларк ќе биде Луиза Кларк. Млада девојка која ќе биде најмена да се грижи за Вилијам Трејнор (Сем Клејфлин). Млад милионер кој веќе неколку години е во инвалидска количка, откако по несреќата останал парализиран од вратот надолу.

me-before-you2

Покрај Емилија и Сем, во Me Before You ќе ги видиме и Џена Колман, Чарлс Денс, Метју Луис, Џенет Мектиер и Брендон Којл, а премиерата е закажана за 3-ти јуни.

Погледнете го официјалниот трејлер:

Објавено од admin .f24 на 29 March 2016, 10:18