16 супер музички сцени во филмовите од 2016-та

16 супер музички сцени во филмовите од 2016-та

Годината која полека изминува беше исполнета со одлични сцени во филмските дела. Акциони, хорор, емотивни и романтични сцени кои не восхитија, исплашија и разнежија, нас гледачите.

tom

Но, што е со музичките сцени? Сцените кои инволвираа пеење, танцување? Нив ги имаше дури и во филмовите во кои навистина не ги очекувавме (наспроти одличните мјузикли како La La Land), а кои беа најдобрите музички сцени оваа година?

green_room

Том Хенкс во A Hologram for the King

Танц сцената во The Lobster

Џон Гудман во 10 Cloverfield Land

Враќањето на Beastie Boys во Star Trek Beyond

Играњето на Анет Бенинг и Били Крудуп во 20th Century Women

Рап возењето во автомобилот во Everybody Wants Some!!

Remember Jurassic Park? во Swiss Army Man

Мајките во супермаркетот во Bad Moms

Танцот на „морнарот“ Ченинг Тејтум во Hail, Caesar!

Nazi Punks Fuck Off песната во Green Room

Танцот на Ралф Фајнс во A Bigger Splash

Рутината на Тони во The Fits

Витни Хјустон моментот во Toni Erdmann

Интрото на Deadpool

Drive It Like You Stole It во Sing Street

We Found Love во Супермаркетот во American Honey

Објавено од admin на 23 December 2016, 10:01