5 факти кои ќе ви кажат дека гледате филм на Спилберг

5 факти кои ќе ви кажат дека гледате филм на Спилберг

Стивен Спилберг оваа година повторно ќе ја обнови соработката со Том Хенкс.

steven-spielberg

Двајцата во октомври ќе ни го претстават трилерот базиран на вистински настани од „ладната војна“ меѓу САД и СССР, Bridge of Spies, но Time магазинот направи мала анализа на „фактите“ кои ќе ви кажат дека гледате филм режиран од него.

steven

5 карактеристики (тематски или визуелни) често ќе ги најдете во филмовите на тројниот оскаровец. Кои се тие?

Погледнете од видеото.

Објавено од admin .f24 на 24 June 2015, 08:55