Џорџ В.Буш ја објави својата претседателска кандидатура – SNL

Џорџ В.Буш ја објави својата претседателска кандидатура – SNL

Вил Ферел се појави како поранешниот 43-ти претседател на САД во овонеделното издание на Saturday Night Live, репризирајки ја својата улога од времето кога беше поранешен редовен член на шоуто и Бродвејскатга претстава “You’re Welcome America”. Во емисијата тој повторно ја објави претседателската кандидатуира за следните избори.

Исмевајки ги водечките кандидати, Ферел изјави – „Републикаците моментално се толку добри, што мислам дека некако прават да ви недостигам, нели?“

Од звукот на тишината на Бен Карсон, па се до спектакуларната фризура на Доналн Трамп, Буш за своите конкуренти на вечерното саботно шоу:

Објавено од Мартин Чалакоски на 14 December 2015, 09:53