Епидемијата на „подносливите“ филмови

Епидемијата на „подносливите“ филмови

Passable. Или во превод, подносливо, прифатливо, преодно, нешто што можеме да преминеме преку (буквално или фигуративно).

passable

Такви се и голем дел на филмовите на денешницата. Мал дел на филмови (особено од Холивуд) кои се издвојуваат по квалитетот и оригиналноста. Квантитетот го надмина квалитетот, а Nerdwriter каналот го анализираше тој „феномен“ или „епидемија“ како што се нарекува во самото видео.

dwayne-johnson-unicorn-central-intelligence-600x424

Тие се неизбежен дел од филмскиот „еко систем“ , и тие често заработуваат доста пари во кино салите. Но, која е „филозофијата“ на подносливите филмови? Тие кои не се распаѓаат од фактот дека се ужасни, но не се ниту одлични потрнцијални ремек дела.

Пoгледнете го мислењето на Nerdwriter за токму тие филмови:

Објавено од admin на 16 December 2016, 10:45