Искрениот трејлер за Catwoman е тука и е брутален

Искрениот трејлер за Catwoman е тука и е брутален

Catwoman беше критичка и финансиска бомба во 2004-та година.

Иако во главната улога ја имаше Оскаровката Хали Бери, филмот не успеа да го поврати буџетот од 100 милиони долари кој беше даден за него, а освои и 7 номинации за Златна Малина.

 

Бери дури ја освои оваа не-престижна награда, а отиде и на лице место да си ја подигне. Сепак, како изгледа „искрениот трејлер“ за Catwoman 13 години по премиерата?

Погледнете.

Објавено од admin на 1 June 2017, 07:57