Искрениот трејлер за John Wick е тука

Искрениот трејлер за John Wick е тука

Фановите на акциониот трилер John Wick оваа недела ќе имаат можност да го погледнат 2-то продолжение во кино салите.

Премиерата на John Wick 2 е закажана за во петок 10-ти февруари, а повторно во насловната улога ќе имаме можност да го видиме одличниот Киану Ривс. Во останатите улоги ќе се појават и Руби Роуз, Лоренс Фишбурн, Комон, Томас Садоски, Питер Стормаер и Франко Неро.

JOHN WICK: CHAPTER 2 (2017) John Wick (Keanu Reeves) and The Bowery King (Laurence Fishburne)

Режисерот Чед Стахелски веќе го најави и 3-то продолжение на акциониот трилер, но Screen Rant се погрижи за искрениот трејлер на првиот филм од 2014-та година. Како изгледа?

Погледнете:

Објавено од admin на 9 February 2017, 08:33