Искрените постери за Оскаровските филмови

Искрените постери за Оскаровските филмови

Филмските фанови оваа недела имаа можност да го погледнат прогласувањето на номинираните филмови, сценаристи, костимографи, актерки и најдобрите од филмските работници за изминатата 2016-та година.

Oscars

Во категоријата за најдобар филм ќе се борат дури 9 филмски остварувања Arrival, Fences, Hacksaw Ridge, Hell Or High Water, Hidden Figures, La La Land, Lion, Manchester By The Sea и Moonlight, а на околу 1 месец пред самата цереномија приситгнаа и „искрените постери“ за дел од нив.

jimmy2

Водител на Оскаровската церемонија ќе биде Џими Кимел, а истата ќе се одржи во Dolby театарот во Лос Анџелес на 26-ти февруари. Погледнете:

La La Land

lala_land

Manchester By The Sea

manchester

Silence (номинација за најдобра кинематографија)

silence

Arrival

arrival

Lion

lion

Hacksaw Ridge

hacksaw

Објавено од admin на 27 January 2017, 08:41