Кога Гордон Рејнолдс „го интервјуира“ Рајан Рејнолдс

Кога Гордон Рејнолдс „го интервјуира“ Рајан Рејнолдс

Рајан Рејнолдс (пардон Deadpool) веќе беше одличен во Honest Trailer видеото со кое не само што го подобри „искрениот трејлер“ за Deadpool, туку го направи незаборавен.

ryan

Сега со помош на GQ магазинот (и на Џејк Џиленхол) како тон мајстор, Рајан направи урнебесно интервју со неговиот „брат близнак“. Како помина интервјуто на Гордон Рејнолдс со Рајан Рејнолдс?

jake

Погледнете подолу:

Објавено од admin на 16 November 2016, 09:28