Кога ќе добиеш „помош“ од колегите при говорот

Кога ќе добиеш „помош“ од колегите при говорот

Том Хиделстон се наоѓа во Австралија каде го снима новото продолжение на Thor, насловено Ragnarok.

tom

И токму поради продукцијата на филмот во режија на Таика Ваитити, тој не беше во можност да присуствува на церемонијата за доделување на UK TV Choice наградите. Актерот освои UK TV Choice награда за перформансот во мини серијата The Night Manager и преку видео говор се обрати до фановите.

Но, неговиот говор па половина од обраќањето доби друг тек. Всушност кога колегите Крис Хемсворт и Идриз Елба се приклучија.

Погледнете.

Објавено од admin .f24 на 7 September 2016, 08:57