Кој филм го има најдобриот дијалог?

Кој филм го има најдобриот дијалог?

Акцијата, глумата, режијата, специјалните ефекти, кинематографијата, костимографијата се исклучително важни за секој филм.

in-bruges

Тие се само дел од мозаикот кој го прави филмското дело, но што е со еден од најважните делови кои често се занемаруваат? Сценариото и дијалогот во него? Добар дијалог може да направи еден дилм уште подобар, или пак култен.

KissKissBangBang

Па затоа момците и девојките во филмскиот Youtube канал Cinefix во најновото видеo се фокусираа на филмскиот дијалог. И во него ги издвоија филмовите кои може да се пофалат со одличен дијалог.

Кои се тие?

Погледнете подолу.

Објавено од admin на 17 March 2017, 07:12