Конан во „Fury Road“ стил

Конан во „Fury Road“ стил

Comic Con конвенцијата во Сан Диего официјално започна. На едно место во Сан Диего илјадниците fandom ентузијасти и nerd фанови од сите страни на светот ќе бидат дел од најголемата конвенција од ваков вид во целиот свет, а тоа е дестинацијата и на популарниот ток шоу водител Конан О’ Брајан.

conan2

И самиот Конан тргна на пат за Сан Диего, но неговото патување имаше и своја тема. Тој направи видео пародија од Mad Max: Fury Road хитот, во која самиот тој беше „психопатот“ на гитара The Doof Warrior, а Енди Рихтер неговиот ко-водител, Immortan Joe.

Како изгледаше патувањето на Конан и Енди до Comic Con ? Погледнете го Конан во Mad Max: Fury Road стил.

Објавено од admin .f24 на 10 July 2015, 07:31