Лошо оценети филмови на Rotten Tomatoes кои се всушност супер

Лошо оценети филмови на Rotten Tomatoes кои се всушност супер

Rotten Tomatoes заедно со IMDB најчесто се најверните извори на филмски вести, топ листи и резултат за квалитетот на филмовите. Најчесто. Но, во дел од случаите Rotten Tomatoes знае да сумира лош резултат од критичарите за одличен филм, кој го издржува тестот на времето и со секоја наредна година која изминува.

rotten-tomatoes-review

Кои се 10-те такви примери според Taste Of Cinema? Одлични филмови со лош резултат на Rotten Tomatoes кои заслужуваат повеќе?

10. The Hudsucker Proxy
*Rotten Tomatoes: 58%

The-Hudsucker-Proxy

9. To the Wonder
*Rotten Tomatoes:45%

To-the-Wonder

8. Mallrats
*Rotten Tomatoes 55%

mallrats

7. Lost Highway
*Rotten Tomatoes: 60%

Lost-Highway-1997

6. Marie Antoinette
*Rotten Tomatoes: 55%

Marie-Antoinette

5. The Life Aquatic with Steve Zissou
*Rotten Tomatoes: 56%

The-Life-Aquatic-with-Steve-Zissou-bill-murray

4. The Fountain
*Rotten Tomatoes: 51%

the-fountain2

3. Fear and Loathing in Las Vegas
*Rotten Tomatoes: 49%

Fear-and-Loathing-in-Las-Vegas

2. Irreversible
*Rotten Tomatoes: 57%

irreversible_2002

 

1. Antichrist
*Rotten Tomatoes: 49%

Antichrist

Објавено од admin .f24 на 18 February 2015, 11:25