Mad Max: Fury Road – 10 филмови кои треба да ги подгледнете со Том претходно

Mad Max: Fury Road – 10 филмови кои треба да ги подгледнете со Том претходно

Премиерата на Mad Max: Fury Road пристигна оваа недела во Cineplexx кино-салите, а за прв пат во улогата на Макс Рокатански имавме можност да го видиме англискиот актер Том Харди.

Stuart-A-life

Во четвртиот дел од франшизата на режисерот Џорџ Милер покрај Харди ја видовме и Оскаровката Шарлиз Терон, Николас Хоулт, Рајли Кио, Хју Кејс Брнс, Зои Кравиц и манекенката претворена во актерка Роузи Хантингтон Витли.

Dark-knight

Но, покрај најновиот проект Mad Max: Fury Road кои се 10-те филмови со Том Харди кои треба да ги погледнете?

10. Lawless (2012)
*Режија: Џон Хилкоат

9. RocknRolla (2008)
*Режија: Гај Ричи

8. Tinker, Tailor, Soldier, Spy (2011)
*Режија: Томас Алфредсон

7. Stuart: A life Backwards (2007)
*Режија: Дејвид Атвуд

6. Inception (2010)
*Режија: Кристофер Нолан

5. The Dark Knight Rises (2012)
*Режија: Кристофер Нолан

4. Warrior (2011)
*Режија: Гевин О’Конор

3. The Drop (2014)
*Режија: Мајкл. Р. Роскам

2. Locke (2013)
*Режија: Стивен Најт

1.Bronson (2008)
*Режија: Николас Вајдинг Рефин

Објавено од admin .f24 на 15 May 2015, 07:10