Малку и за почетоците на Wonder Woman

Малку и за почетоците на Wonder Woman

Најновиот проект на DC Comics, насловен Wonder Woman, ќе ја има својата премиера оваа недела. Со израелската актерка Гал Гадот во улогата на Дајана Принц, но и со Прис Пајн, Дени Хјустон, Кони Нилсен и Робин Рајт во останатите улоги, филмот режиран од Пети Џенкинс веќе добива позитивни критики.

wonder-woman-movie-image-31-600x401

Wonder Woman веќе беше порано прикажан на новинарите и филмските критичари во САД каде доби силидни критики.

Но, што е со самиот лик од стриповите? Кои се неговите почетоци и која е приказната зад Дајана Принц? ScreenPrism ги има одговорите во најновата видео анализа:

Објавено од admin на 30 May 2017, 09:21