Навистина нема улога која Мерил не може да ја одглуми

Навистина нема улога која Мерил не може да ја одглуми

Мерил Стрип е жива легенда. Тројна оскаровка и 19 пати номинирана за оваа престижна филмска награда. Најталентираната актерка на денешницата, и за неа велат дека не постои улога што не може да ја одигра.

NEW YORK, NY - JUNE 06: Meryl Streep performs during the 2016 Public Theater Gala at Delacorte Theater on June 6, 2016 in New York City. (Photo by Roy Rochlin/Getty Images)

Но, по Џони Деп кој оваа година се обиде да стане Доналд Трамп, кандидатот за претседател на САД, сега тоа го стои и Мерил. Во нејзиниот перформанс во театарската изведба на Public Theater Gala во Њујорк, актерката дури ја испеа Brush Up Your Shakespeare од Кол Портер облечена како Трамп.

Како изгледаше?

Објавено од admin .f24 на 9 June 2016, 09:54