Ново F**k You од  Квентин

Ново F**k You од Квентин

Двојниот оскаровец и еден од најдобрите режисери на неговата генерација, Квентин Тарантино, оваа недела доби своја ѕвезда на булеварот на славните, поточно пред Кинескиот театар во Холивуд.

quentin4

Тој во присуство на колегите и пријателите ги стави рацете и нозете во влажниот цимент, а потоа му беше врачена и самата плакета на која беше изгравирана самата ѕвезда на булеварот со неговото име на неа.

quentin3

Но, медиумите во САД забележаа и нешто „невообичаено“ на самото место. Отпечатокот од неговите чевли остави вдлабнатина во цементот на која беа испишани зборовите Fuck You.

Слични такви чевли носеше Ума Турман во една од најдобрите сцени од култниот хит филм Kill Bill, а како изгледаше печатот на Квентин во цементот?

Погледнете.

quentin

Објавено од admin .f24 на 7 January 2016, 20:40