Отворен кастинг за “The Happiness Effect “

Отворен кастинг за “The Happiness Effect “

Кастинг агенцијата „Гужва“ денес 6-ти април и во петок на 8-ми април организира отворен кастинг за актери за потребите на филмот “The Happiness Effect”.

Ова ќе биде проект на режисерот Борјан Зафировски, и со отворениот кастинг се повикуваат студентите на ФДУ и свежо дипломираните актери на аудиција.

borjna

Кастинг процесот ќе се врши во периодот од 16.00 до 20.00 часот на ФДУ, а тој ќе се состои од фотографирање и кратко интервју.

Борјан Зафировски во 2012-та година на публиката и го претстави Skopje Remixed.

Среда, 06/04/2016
16:00-20:00

Петок, 08/04/2016
16:00-20:00

Објавено од admin .f24 на 6 April 2016, 09:03