Реакцијата на Avengers за трејлерот на  Justice League

Реакцијата на Avengers за трејлерот на Justice League

Официјалниот трејлер за Justice League, овогодишниот блокбастер на режисерот Зек Снајдер, беше конечно објавен изминатиот викенд.

Justice-League

Фановите на Justice League имаа можност да го погледнат новиот видео промотивен материјал, и дел од новите ликови и актери (Амбер Херд, Били Крудуп и Џеј Кеј Симонс), но каква е реакцијата на ривалскиот тим Avengers за трејлерот?

Youtube корисникот DrMachakil направи видео микс на „реакцијата“ на Avengers за официјалниот трејлер за Justice League.

AVENGERS-INFINITY-WAR-784036

Премиерата е закажана за 17-ти ноември, а ова е реакцијата:.

Објавено од admin на 28 March 2017, 08:32