Сите „филмови“ во кои Дејвид Бекам „глумеше“

Сите „филмови“ во кои Дејвид Бекам „глумеше“

Дејвид Бекам е познат по многу нешта. Како еден од најдобрите и најатрактивните фудбалери во англиската фудбалска историја, како модна икона, „тренд сетер“, амбасадор и од пред неколку години и како „актер“.

david4

Често до сега имавме можност да го видиме Бекам во камео улоги во кој тој се „глумеше“ себе си (Goal! The Dream Begins на пример), но каде се тој до сега се обидуваше да глуми во соодветна улога?

david5

david3

Па во псоледните два примери се и кратките улоги во последните 2 филмски проекти на Гај Ричи, The Man from U.N.C.L.E. и King Arthur: Legend of the Sword, а покрај нив и во неколку интересни кратки филмови.

david6

Кои се тие?

Only Fools and Horses: Beckham in Peckham (2014)

The Man from U.N.C.L.E. (2015)

Outlaws (2015)

H&M’s the Road Trip (2016)

King Arthur: Legend of the Sword (2017)

Објавено од admin на 12 May 2017, 09:46