Сите филмови во кои Мерил глумеше покрај ќерка си…

Сите филмови во кои Мерил глумеше покрај ќерка си…

Нема потреба за претставување и објаснување на Мерил Стрип. Tројна Оскаровка, легенда, најдобрата актерка во историјата. Но малкумина знаат дека две од нејзините четири деца се исто така актери. Најстарата ќерка Мами и втората најстара Грејс Гамер.

meryl4

Мами Гамер почетоците во филмската кариера ги направи како мало дете, а покрај тоа што глумеше покрај мајка, таа се појавуваше и во други филмови. Таа беше „филмската ќерка“ на Мерил во филмот Heartburn од 1986-та година, но подоцна мајката и ќерката заедно глумеа и во многу други проекти.

meryl

Оваа година тие повторно го делат филмското платно и повторно портретираат мајка и ќерка дури и на филм. Нивниот нов заеднички проект се вика Ricki and the Flash, но кои се сите филмови во кои двете заедно беа инволвирани?

Heartburn (1986)

The Devil Wears Prada (2006) – во избришана сцена од финалната верзија на филмот

devil

Evening (2007)

Ricki and the Flash (2015)

Објавено од admin .f24 на 5 August 2015, 09:43